ACCESSIBILITY · Artikel 17 · läst 2026-08-22
Vad säger artikel 17 i ACCESSIBILITY om allmänna principer för CE-märkning av produkter?
Den officiella lydelsen i artikel 17 i ACCESSIBILITY om allmänna principer för CE-märkning av produkter, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
CE-märkningen ska omfattas av de allmänna principer som fastställs i artikel 30 i förordning (EG) nr 765/2008.
Citat ur Artikel 17, Allmänna principer för CE-märkning av produkter. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-22, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.