EHDS · Artikel 41 · läst 2026-08-31
Vad säger artikel 41 i EHDS om cE-märkning?
Den officiella lydelsen i artikel 41 i EHDS om cE-märkning, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
1. CE-märkningen om överensstämmelse ska anbringas synligt, läsbart och outplånligt på det elektroniska hälsodokumentationssystemets medföljande dokument och, i förekommande fall, på det elektroniska hälsodokumentationssystemets förpackning.
2. CE-märkningen om överensstämmelse ska anbringas innan det elektroniska hälsodokumentationssystemet släpps ut på marknaden.
3. CE-märkningen om överensstämmelse ska omfattas av de allmänna principerna i artikel 30 i förordning (EG) nr 765/2008.
Citat ur Artikel 41, CE-märkning. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-31, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.