PSD2 · Artikel 56 · läst 2026-08-18
Vilka skyldigheter följer av artikel 56 i PSD2?
De krav artikel 56 i PSD2 lägger på den som omfattas.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Om en enskild betalningstransaktion som omfattas av ett ramavtal initierats av betalaren, ska en betaltjänstleverantör på betalarens begäran för denna specifika betalningstransaktion lämna explicit information om allt följande:
De avgifter som ska betalas av betalaren.
Citat ur Artikel 56, Information innan enskilda betalningstransaktioner genomförs. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.