PSD2 · Artikel 50 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 50 i PSD2?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 50 i PSD2.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Detta kapitel ska tillämpas på betalningstransaktioner som omfattas av ett ramavtal.
Citat ur Artikel 50, Tillämpningsområde. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.