PSD2 · Artikel 34 · läst 2026-08-18
Vilka tidsfrister gäller enligt artikel 34 i PSD2?
Fristerna och tidsgränserna i artikel 34 i PSD2, citerade ur lydelsen.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Om en medlemsstat tillämpar ett undantag enligt artikel 32 ska den underrätta kommissionen om sitt beslut senast den 13 januari 2018 samt genast underrätta kommissionen om varje senare förändring. Medlemsstaten ska dessutom underrätta kommissionen om hur många fysiska och juridiska personer som berörs och på årsbasis om det totala värdet för genomförda betalningstransaktioner per den 31 december varje kalenderår enligt vad som avses i artikel 32.1 a.
Citat ur Artikel 34, Anmälan och information. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.