PRODUCT-LIABILITY · Artikel 2 · läst 2026-08-22
När gäller artikel 2 i PRODUCT-LIABILITY?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 2 i PRODUCT-LIABILITY.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
1. Detta direktiv ska tillämpas på produkter som släppts ut på marknaden eller tagits i bruk efter den 9 december 2026.
Citat ur Artikel 2, Tillämpningsområde. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-22, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.