PAY-TRANSPARENCY · Artikel 37 · läst 2026-08-22
Vad säger artikel 37 i PAY-TRANSPARENCY om adressater?
Den officiella lydelsen i artikel 37 i PAY-TRANSPARENCY om adressater, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Detta direktiv riktar sig till medlemsstaterna.
Citat ur Artikel 37, Adressater. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-22, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.