eIDAS 2.0 · Artikel 7 · läst 2026-08-26
Vad säger artikel 7 i eIDAS 2.0 om berättigande till anmälan av system för elektronisk identifiering?
Den officiella lydelsen i artikel 7 i eIDAS 2.0 om berättigande till anmälan av system för elektronisk identifiering, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Ett system för elektronisk identifiering ska vara berättigat till anmälan enligt artikel 9.1 om samtliga följande villkor är uppfyllda:
Medlet för elektronisk identifiering inom ramen för systemet för elektronisk identifiering ska vara utfärdat
på uppdrag av den anmälande medlemsstaten, eller
oberoende av den anmälande medlemsstaten och erkännas av den medlemsstaten.
Citat ur Artikel 7, Berättigande till anmälan av system för elektronisk identifiering. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-26, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.