Legal sources with official primary sources

Printed ·

Hoppa till innehåll
Hoppa till svaret

Källstatus och läsdatum redovisas separat. Läsdatum är inte källverifiering.

eIDAS 2.0 · Artikel 51 · läst 2026-08-26

När gäller artikel 51 i eIDAS 2.0?

Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 51 i eIDAS 2.0.

Källstatus

Svaret i den officiella lydelsen

4. Kvalificerade tillhandahållare av betrodda tjänster som har beviljats status som kvalificerad enligt denna förordning före den 20 maj 2024 ska lämna in en rapport om bedömning av överensstämmelse till tillsynsorganet som styrker överensstämmelse med artikel 24.1, 24.1a och 24.1b så snart som möjligt och i alla händelser senast den 21 maj 2026.

Citat ur Artikel 51, Övergångsbestämmelser. Texten är inte omskriven.

Öppna artikeln på EUR-Lex

För utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter

Följdfrågor

  1. Vad säger artikel 51 i eIDAS 2.0 om övergångsbestämmelser?
  2. Vilka skyldigheter följer av artikel 51 i eIDAS 2.0?
  3. När gäller artikel 52 i eIDAS 2.0?

Vidare i registret

Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-26, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.