DORA · Artikel 64 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 64 i DORA?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 64 i DORA.
Källstatus
- Källtext verifierad mot EUR-Lex
Verifierad
Svaret i den officiella lydelsen
Den ska tillämpas från och med den 17 januari 2025.
Citat ur Artikel 64, Ikraftträdande och tillämpning. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.