Dataförordningen · Artikel 24 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 24 i Dataförordningen?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 24 i Dataförordningen.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Ansvaret för leverantörer av databehandlingstjänster enligt artiklarna 23, 25, 29, 30 och 34 ska endast gälla de tjänster, avtal eller affärsmetoder som tillhandahålls av den ursprungliga leverantören av databehandlingstjänster.
Citat ur Artikel 24, Tillämpningsområdet för de tekniska skyldigheterna. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
- Vad säger artikel 24 i Dataförordningen om tillämpningsområdet för de tekniska skyldigheterna?
- Vilka skyldigheter följer av artikel 24 i Dataförordningen?
- Vad säger artikel 25 i Dataförordningen om avtalsvillkor om byte?
- Vad säger artikel 23 i Dataförordningen om undanröjande av hinder för ett effektivt byte?
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.