Cyberresiliensakten · Artikel 62 · läst 2026-08-18
Vad säger artikel 62 i Cyberresiliensakten om kommittéförfarande?
Den officiella lydelsen i artikel 62 i Cyberresiliensakten om kommittéförfarande, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källtext verifierad mot EUR-Lex
Cyberresiliensakten Artikel 62
Verifierad
Svaret i den officiella lydelsen
1. Kommissionen ska biträdas av en kommitté. Denna kommitté ska vara en kommitté i den mening som avses i förordning (EU) nr 182/2011.
2. När det hänvisas till denna punkt ska artikel 5 i förordning (EU) nr 182/2011 tillämpas.
3. Om kommitténs yttrande ska inhämtas genom skriftligt förfarande, ska det förfarandet avslutas utan resultat om kommitténs ordförande, inom tidsfristen för att avge yttrandet, så beslutar eller en kommittéledamot så begär.
Citat ur Artikel 62, Kommittéförfarande. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.