Cyberresiliensakten · Artikel 43 · läst 2026-08-18
Vilka tidsfrister gäller enligt artikel 43 i Cyberresiliensakten?
Fristerna och tidsgränserna i artikel 43 i Cyberresiliensakten, citerade ur lydelsen.
Källstatus
- Källtext verifierad mot EUR-Lex
Cyberresiliensakten Artikel 43
Verifierad
Svaret i den officiella lydelsen
5. Det berörda organet får bedriva verksamhet som anmält organ endast om kommissionen eller de andra medlemsstaterna inte har rest några invändningar inom två veckor från anmälan, i de fall då ett ackrediteringsintyg används, eller inom två månader från anmälan, i de fall då ingen ackreditering används.
Citat ur Artikel 43, Anmälningsförfarande. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.