Cyberresiliensakten · Artikel 2 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 2 i Cyberresiliensakten?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 2 i Cyberresiliensakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
3. Denna förordning ska inte tillämpas på produkter med digitala element som har certifierats i enlighet med förordning (EU) 2018/1139.
4. Denna förordning ska inte tillämpas på utrustning som omfattas av Europaparlamentets och rådets direktiv 2014/90/EU (36).
sådana begränsningar eller undantag är förenliga med den allmänna rättsliga ram som är tillämplig på dessa produkter, och
Citat ur Artikel 2, Tillämpningsområde. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.