CBAM · Artikel 4 · läst 2026-08-22
Vad säger artikel 4 i CBAM om import av varor?
Den officiella lydelsen i artikel 4 i CBAM om import av varor, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
Varor får endast importeras till unionens tullområde av en godkänd CBAM-deklarant.
Citat ur Artikel 4, Import av varor. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-22, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.