PSD2 · Artikel 47 · läst 2026-08-18
Vad säger artikel 47 i PSD2 om information till betalarens kontoförvaltande betaltjänstleverantör vid en betalningsinitieringstjänst?
Den officiella lydelsen i artikel 47 i PSD2 om information till betalarens kontoförvaltande betaltjänstleverantör vid en betalningsinitieringstjänst, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
När en betalningsorder initieras via en leverantör av betalningsinitieringstjänster ska denne göra referensen för betalningstransaktionen tillgänglig för betalarens kontoförvaltande betaltjänstleverantör.
Citat ur Artikel 47, Information till betalarens kontoförvaltande betaltjänstleverantör vid en betalningsinitieringstjänst. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
- Vem omfattas av artikel 47 i PSD2?
- Vilka skyldigheter följer av artikel 47 i PSD2?
- Vad säger artikel 48 i PSD2 om information till betalaren efter mottagande av betalningsordern?
- Vad säger artikel 46 i PSD2 om information till betalaren och betalningsmottagaren efter initieringen av en betalningsorder?
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.