MiCA · Artikel 63 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 63 i MiCA?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 63 i MiCA.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
1. De behöriga myndigheterna ska omgående och under alla omständigheter inom fem arbetsdagar efter mottagandet av en ansökan enligt artikel 62.1 skicka ett skriftligt mottagningsbevis till den ansökande leverantören av kryptotillgångstjänster.
2. De behöriga myndigheterna ska inom 25 arbetsdagar efter mottagandet av en ansökan enligt artikel 62.1 bedöma om ansökan är fullständig genom att kontrollera att de uppgifter som anges i artikel 62.2 har lämnats in.
Om ansökan inte är fullständig ska de behöriga myndigheterna fastställa en tidsfrist inom vilken den ansökande leverantören av kryptotillgångstjänster ska lämna de uppgifter som saknas.
Citat ur Artikel 63, Bedömning av ansökan om auktorisation och beviljande eller nekande av auktorisation. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.