Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 · Artikel 29 · läst 2026-10-30
Vad säger artikel 29 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 om rapporteringskrav?
Den officiella lydelsen i artikel 29 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 om rapporteringskrav, citerad ur rättsakten.
Källstatus
- Källhänvisning registrerad, källtext ej omverifierad
Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 Artikel 29
Läsdatum
Svaret i den officiella lydelsen
1. Om en medlemsstat utnyttjar något av de lagstiftningsval som avses i artiklarna 3.4, 6.7, 6.8, 7.4, 8.6 och 9.3 ska den informera kommissionen om detta senast den 13 december 2013 och om alla eventuella senare ändringar.
2. Kommissionen ska se till att de uppgifter som anges i punkt 1 är lätt tillgängliga för konsumenter och näringsidkare, t.ex. på en särskild webbplats.
3. Kommissionen ska översända den information som avses i punkt 1 till de övriga medlemsstaterna och Europaparlamentet. Kommissionen ska samråda med berörda parter om den informationen.
Citat ur Artikel 29, Rapporteringskrav. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
- Vilka skyldigheter följer av artikel 29 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83?
- Vilka tidsfrister gäller enligt artikel 29 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83?
- Vad säger artikel 30 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 om rapportering och översyn från kommissionens sida?
- Vad säger artikel 28 i Konsumenträttighetsdirektivet 2011/83 om införlivande?
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-10-30, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.