Cyberresiliensakten · Artikel 69 · läst 2026-08-18
När gäller artikel 69 i Cyberresiliensakten?
Tillämpningsområdet och tidsgränserna i artikel 69 i Cyberresiliensakten.
Källstatus
- Källtext verifierad mot EUR-Lex
Cyberresiliensakten Artikel 69
Verifierad
Svaret i den officiella lydelsen
2. Produkter med digitala element som har släppts ut på marknaden före den 11 december 2027 ska omfattas av kraven som anges i denna förordning endast om de, från och med den dagen, är föremål för en väsentlig ändring.
3. Som avvikelse från punkt 2 i denna artikel ska de skyldigheter som fastställs i artikel 14 tillämpas på alla produkter med digitala element som omfattas av denna förordnings tillämpningsområde och som har släppts ut på marknaden före den 11 december 2027.
Citat ur Artikel 69, Övergångsbestämmelser. Texten är inte omskriven.
Öppna artikeln på EUR-LexFör utvecklare: samma svar som JSON, gratis med källa. Hämta JSON · Graf · Beslut · Öppna agenter
Följdfrågor
Vidare i registret
Frågan är genererad ur artikelns officiella rubrik. Svaret är den lydelse registret läste 2026-08-18, beskrivande information, inte juridisk rådgivning.