{"publisher":"NovaCopilot","source":{"name":"Delaware Code Online","url":"https://delcode.delaware.gov/title8/c001/index.html"},"license":"https://legal.exploreworldai.com/revision","id":"us-delaware:board-written-consent","jurisdiction":"United States","state":"Delaware","level":"state","question":"Can a Delaware board act without a meeting?","answer":"Yes, unless restricted by the certificate or bylaws. All members must consent in writing or by electronic transmission, and the consent is filed with the board's minutes.","reference":"8 Del. C. § 141(f)","authority":"Delaware Secretary of State","legalKind":"statute","status":"In force at the reading date","readAt":"2026-10-01","relatedRules":[],"relatedCases":[],"canonical":"https://legal.exploreworldai.com/us/delaware/questions/board-written-consent","version":"us-delaware-v1.1.0","hash":"sha256:fe99652f486ffae6debd5452c68a23ac8a96cdc26158d577277e04d816de1e1b"}